duminică, 23 februarie 2014

De cate ori v-ati bazat simpatiile pe zambetul persoanelor intalnite?


Zambetul, parfumul, imbracamintea, trasaturile fizice, acestea sunt primele lucruri care ne ajuta sa ne facem o prima impresie despre cineva. Mai mult, le observam in fiecare zi la prietenii si colegii nostri. De cate ori ramanem fascinati de oamenii pe care ii intalnim pentru simplul motiv ca au un zambet superb? La munca sau in viata personala, un zambet frumos este in mod categoric un atu. Si atunci de ce sa nu beneficiezi si tu de acest avantaj?

Daca nu esti complet multumit de dantura ta, avantajele te care poate sa ti le ofere medicina dentara si mai ales stomatologia cosmetica iti sunt accesibile.
Nu toti am fost inzestrati cu o dantura perfecta. Asa ca incepe sa o obtii si bucura-te de timpul si prietenii tai cu un zambet imens pe buze!



SPA pentru dintii tai

Trebuie sa stii ca o dantura frumoasa incepe cu dintii sanatosi. Un detartraj urmat de un periaj profesional indeparteaza tartrul si placa bacteriana, dar si coloratiile de pe suprafata dintilor care apar in timp datorita alimentatiei, consumului de cafea si ceai sau fumat.
Dupa o singura sedinta de detartraj si periaj profesional dintii ingalbeniti isi recapata stralucirea. O ora de tratament si semnele lasate de cafea, ceai, tutun sau diverse alimente bogate in pigmenti sunt sterse de pe dinti prin proceduri confortabile si accesibile.
Detartrajul si periajul profesional sunt recomandate la fiecare 6 luni, in functie de stilul de viata, pentru mentinerea sanatatii dentare.

Fara dureri dentare

Teama de stomatolog este o problema comuna, insa trebuie stiut ca o vizita la timp salveaza multe ore de dureri dentare si sedinte lungi si costisitoare in scaunul stomatologic. In prezent medicina dentara asigura tratamente eficiente si in acelasi timp confortabile pentru pacienti, tehnicile de anestezie inlaturand complet durerea in timpul tratamentelor stomatologice. Odata tratate afectiunile, durerea dentara o sa devina doar o amintire foarte veche. La fel si mirosul neplacut al respiratiei.

Zambetul, o carte de vizita

Felul in care arata dintii nostri spune multe despre noi insine. Ingrijirea lor trebuie sa ne preocupe mai mult decat alegerea tinutei, machiajul sau coafura. Dupa ce am asigurat sanatatea dintilor, putem sa ne gandim la estetica dentara si sansa de a avea cel mai stralucitor zambet posibil. Cea mai solicitata procedura este albirea dentara, care sub indrumarea medicului stomatolog devine confortabila, sigura si eficienta.

Postari populare